kattologo
Kattomestarit - katoilla jo 42 vuotta

Vuosi 2021-22.


Palvelemme nykyisellään paikallisesti Pääkaupunkiseudulla kaikissa kattoasioissa ja tarpeen mukaan laajemmallakin alueella, joten älkää epäröikö ottaa yhteyttä sijaitsipa kohteenne missä päin tahansa.


Kattohuoltopäivytyksemme palvelee Pääkaupunkiseudulla numerossa: 010 470 1005.• Tarjoamme palveluita peltikaton maalauksista kokonaisvaltaisiin kattoremontteihin ja pieniin huoltotöihin.

• Kohteina omakotitaloista kerrostaloihin ja aina pihavarastoista suuriin teollisuuskiinteistöihin.

• Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kuin yrityksetkin sekä taloyhtiöt ja niiden isännöitsijät.

• Teemme kaikki kattotyöt suunnittelusta toteutukseen, avaimet käteen periaatteella. 


Palveluitamme:

- Peltikaton maalaus / peltikaton pinnoitus

- Peltikattoremontit

- Huopakattoremontit

- Katon tarkastus ja huoltoMyynti ja asiakaspalvelu:

Puh. 010 470 1000 (avoinna ma-pe: 8:00 - 15:30)

info@kattomestarit.fi

Huvilakatu 12 A 3, Helsinki

 Kattomestarin erikoistarjous! Huolettaako vesikatto? Jäikö katon ja kourujen puhdistus taas tekemättä? Jätä se Kattomestarin huomaan ja tilaa nyt omakotitalosi katon huoltopalvelu sisältäen katon ja kourujen vuosittaisen puhdistuksen, niin saat sen erikoishintaan vain 199€ /vuosi. (taloyhtiö/muu kiinteistö 490€ /vuosi) >> Lue lisää ja tilaa tästä >>Huomaa:

• Veloitukseton ja sitoumukseton suunnittelu- ja tarjouspalvelu. 

• Talviaikaan teetetyt kattoremontit -10%. Tarjous koskee ajanjaksoa 1.12 - 31.3.Lyhyesti meistä: 


Olemme täysin suomalainen perinteikäs perheyritys. Edustamme kattoalalla korkeaa ammattitaitoa, joka on muodostunut vuosikymmeniä yhtäjaksoisesti jatkuneen, vilkkaan ja laajapohjaisen kattourakointimme seurauksena. Vakaana yrityksenä tuomme urakoihin varmuutta. Omistamamme toimitilat ovat kooltaan n.4000 m². Tuhansien kattokunnostusten toteuttajana tunnustusta saanut korkeatasoinen työmme jälki on meille kunnia-asia. Asiakkaidemme suositukset ovatkin olleet meille tärkeä voimavara. Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas ja pitkäikäinen katto. Näiden saavuttamiseksi olemme luoneet asiakasystävälliset toimintamallit, joista edempänä lisää.


12 syytä valita Kattomestarit


1. Tarjoamme teille suomalaista ammattiosaamista. Oma ammattitaitoinen ja kotimainen henkilökuntamme onkin aina ollut avain toimintamme jatkuvuuteen. 


2. Käytämme töissämme ainoastaan ensiluokkaisia materiaaleja, suosien kotimaisia valmistajia ja alan tuotekehityksen viimeisimmät innovaatiot hyödyntäen. Nämä tuotevalinnat vaikuttavat urakan hintaan, mutta kun kerran arvokkaaseen kattotyöhön ryhdytään niin koemme, että se on silloin syytä tehdä kerralla kunnolla.


3. Suunnittelemme ja toteutamme vaativatkin kattotyöprojektit. Ammattitaitoinen yksilöllinen suunnittelu ja osaava tekijä takaavat onnistuneen lopputuloksen.


4. Huolehdimme kattotyöstä alusta loppuun jotta työn jäljestäkin näkee, että se on ammattitaidolla viimeistelyineen tehty.


5. Teemme urakat avaimet käteen -periaatteella, jolloin asiakkaamme voivat olla varmoja, että kaikki sovittu kuuluu urakkaan niin, että urakka voidaan luovuttaa täysin valmiina ennakkoon sovitulla kiinteällä hinnalla.


6. Kokonaisvaltaisella avaimet käteen palvelulla pyrimme siihen, että kattotyö on aina asiakkaalle vaivaton.


7. Pyrimme toimimaan aina ripeästi, niin tarjouksien laatimisessa kuin töissämmekin – kuitenkaan laadusta vähääkään tinkimättä.


8. Pidämme kiinni siitä, että pysymme sovitussa aikataulussa. Tämän peruspilareita on sitoutunut henkilökunta ja pitkän kokemuksen kautta huippuunsa kehittyneet asiakasystävälliset toimintatavat ja työmenetelmät.


9. Me emme lupaa urakan valmistumista parissa päivässä vaan sanomme perinteenkin mukaisesti "ei hoppu hyväksi" sillä varsin usein se näin on. Lupaamme kuitenkin tehdä parhaamme kattonne hyväksi ja sanomme, että se on valmis, kun se on riittävän hyvä, niin meille kuin teillekin, sillä takaamme töillemme tyytyväisyystakuun ja myös urakan maksuvelvollisuus astuu voimaan vasta kun työ on molempien osapuolten hyväksymä.


10. Meillä kattotyön laskutus tapahtuu aina takapainotteisesti, eli ensin työ ja sitten maksu. Uuden kattonne voitte halutessanne maksaa myös pienemmissä erissä. Mikäli ajatus maksaa kattoremontti osissa, niin meillä ette tarvitse siihen erillistä rahoitusta taikka lainaa, vaan uuden kattonne voitte maksaa suoraan meille pienemmissä erissä.


11. Annamme töillemme aina asianmukaisen pitkän takuun. Meille perheyrityksenä on ensiarvoisen tärkeää hoitaa asiat aina alusta loppuun kunnialla. Olemmekin koko yli 40 vuotisen yhtäjaksoisen työhistoriamme ajan hoitaneet kaikki eteen tulleet takuukorjaustyöt ja näin toimimme myös jatkossa, sillä se on pitkäaikaisen ja menestyksekkään urakoinnin perusta. 


12. Haluttaessa huolehdimme katostanne myös jatkossa, kuten puhdistus ja pesutyöt sekä kunnon tarkistus.Referensseistämme: 


Olemme vuosien saatossa toteuttaneet lukuisia vaativia katto- ja maalaustöitä, huomattava osa niistä kansallisesti ja/tai historiallisesti arvokkaissa kulttuurikohteissa. Asiakkainamme meille tutuiksi ovat tulleet niin Suomen valtio kuin myös lukuisat kaupungit, kunnat ja seurakunnat - myös monet suuret yhtiöt tehdashalleineen. Vuosittain urakoimme myös suuren määrän omakotitaloja ja muita pienkiinteistöjä. Lukuisista referensseistämme mainottakoon mm. Tampereen pääkirjasto Metson kuparikattotyöt. Erikoisosaamisemme korkea taso on huomioitu myös ulkomailla. Ansioluetteloomme lukeutuu mm. Pohjoismaiden suurin kuparilla katettu kupolikatto Norjan Oslossa. >> lue lisää >>


  Lisää meistä: 


Historiamme juontaa juurensa aina 1970-luvulle, josta asti olemme tehneet yhtäjaksoisesti kokonaisvaltaisia kattourakoita takuutyönä kaikkialla Suomessa jo toisessa sukupolvessa. Niiltä ajoilta vaalimme perinteisiä suomalaisia kädentaitoja jotka ovat kulkeneet yhtiössämme polvesta toiseen. "Kattomestarit" nimi vakiintui käyttöömme 1970-80 -luvun taitteessa rekisteröityämme sen virallisestikin käyttöömme. Perheyrityksen toimintaa johti tuolloin Perttu Hanhivaara. Yhtäjaksoinen urakointi onkin jatkunut aina noista päivistä asti saman omistajaperheen alla työllistäen pitkälle toista sataa henkilöä. Vanhempi Kattomestari Perttu Hanhivaara toimii nykyisin Kattomestarit Oy:n asiantuntijana ja neuvonantajana. Hänen poikansa Kattomestari Matti Hanhivaara toimii yhtiön toimitusjohtajana. Toimitusjohtaja esittäytyy >> lue lisää >> 


tilaajavastuu02