kattomestarit_oy_slog_uusin_1000w
Huopakattoremontti Tampere

Huopakatto -urakointia olemme tehneet vuodesta 1984 alkaen koko Suomen alueella.


Markkinointiyhteistyömme maailman johtavan vedeneristevalmistajan Icopal Oy:n kanssa takaa meille parhaan mahdollisen pohjan laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Henkilöstömme pidetään jatkuvasti ajan tasalla huopakatteiden ja niiden asennustekniikan kehittymisen suhteen. Osallistumme itsekin huopakatteiden tuotekehittelyyn, ja saamme viiveettä tiedot kaikesta Icopal-tuotteisiin ja muihin kattomateriaaleihin liittyvistä edistysaskelista.


Meillä on mittava kokemuspohja maailman merkittävimmistä huopakatemateriaaleista. Ne kaikki näyttävät hyviltä vasta-asennettuina, mutta todellinen materiaalin ja työn laatu paljastuu vasta vuosien kuluttua huopakatteen asennuksesta. Asentaessamme Icopal-huopakatteen asiakkaamme katolle, takaamme työmme korkean laadun, riippumatta katon mallista tai koosta. Emme jätä mitään sattuman varaan. Uskallammekin panna koko ammattiylpeytemme likoon lupaamalla, että asentamiemme tiiviiden kattojen alla asiakkaidemme omaisuus on turvassa. Myönnämme kaikille tekemillemme huopakatoille 10 vuoden vedeneristävyys- ja materiaalitakuun.


Tässä muutamia huopakattoremontti referenssikuviamme:

Huopakatto- palveluihimme kuuluvat mm.


- Hitsattava huopakatto

- Palahuopakatto

- Kolmiorimahuopakatto


Huopakattoremontti, päävaiheet:


- Kattopinnan huolellinen puhdistus

- Vanhan katteen epätasaisuuksien tasoitus

- Tarvittaessa vanhan katteen purku

- Pellitysten poisto

- Pohjakermin asennus

- Uusien läpivientitiivisteiden asennus

- Pintakermin asennus

- Uusien pellitysten asennus

- Loppusiivous

- Lopputarkastus 


Urakkatarjouksemme sisältää yksityiskohtaisen työselityksen. 


Kysymyksiä ja vastauksia, aiheesta katon maalaus:


• Palveluihinne kuuluvat peltikaton maalaus ja peltikaton pinnoitus. Mitä eroa näillä on toisiinsa? 


"Peltikaton maalauksesta puhuttaessa tarkoitetaan sillä käytettävän nykypäivän perinteisiä vesiohenteisia kattomaaleja. Peltikaton pinnoituksella tarkoitetaan paksukalvopinnoitetta. On koostumukseltaan selvästi paksumpaa kuin perinteinen kattomaali." 


• Ymmärrän, että toimitte oman alueeni lisäksi tarvittaessa myös muualla Suomessa. Jos nyt sitten tilaan katon maalauksen mökilleni toiselle puolelle Suomea niin mistä työmiehet kulkevat ja tuleeko minun maksettavakseni lisäkuluja kuten matkakuluja yms.? 


"Olet oikeassa valtakunnallinen Kattomestari-verkosto toimii koko maassa. Työmiehemme tulevat tilanteen mukaan joko omalta paikkakunnaltanne tai seuraavana lähinnä olevalta alueelta jossa on vapaa ammattimaalarimme. Annettuun kiinteään urakkahintaan ei synny siitä mitään lisäkustannuksia." 


• Mistä kattomaalausurakan hinta koostuu? 


"Markkinointi, myynti, suunnittelu, tarjouslaskenta, materiaalit, työsuoritus, työnjohto, palkat sivukuluineen, matkat, tarvittaessa majoitus, tarvikekulut, kalustokulut, vakuutukset, arvonlisävero ja kaiken tämän jälkeen liikevoitosta mikäli urakka on mennyt toivotun mukaisesti." 


• Kuinka arvioida onko katon maalaus järkevää tehdä vai olisiko katto syytä uusia? 


"Mikäli katto on toiminut teknisesti hyvin ilman isompia ongelmia vuosien saatossa niin lähtökohtaisesti suositeltavin toimenpide on katon huoltomaalaus."


Etkö löytänyt vastausta omaan kysymykseesi? Lähetä meille kysymyksesi niin me vastaamme:  info@kattomestarit.fi 
 TARJOUSPYYNTÖLOMAKE >>