kattomestarit_oy_slog_uusin_1000w


Matti Hanhivaara, 40v. Kattomestarit Oy:n toimitusjohtaja.


Kun ryhdyin nuorena miehenä isäni jalanjäljissä kattoalan yrittäjäksi n.17 vuotta sitten, ajatukseni ja tavoitteeni oli voida tarjota asiakaslähtöisesti kaikki kattotyöt saman katon alta rehdisti järkihintaan koko Suomen alueella. Rakentaa valtakunnallinen kattopalveluverkosto josta tilatessaan asiakas tietää saavansa Kattomestarin osaavaa ja asiantuntevaa palvelua riippumatta missä päin Suomea hän on. Nyt jälkeenpäin on ollut ilo huomata meidän onnistuneen siinä vähintäänkin hyvin.


On helppo sanoa "teemme kaikki kattotyöt", mutta on eri asia riittääkö yrityksen tietotaito siihen. Ei olekaan ollenkaan itsestään selvää, että kovin moni yritys edes pystyisi tarjoamaan vastaavaa palvelua, pystyen tarjoamaan varmuudella laadukasta kattopalvelua pienistä suuriin korjaustöihin tai uudistustöihin kaikilla mahdollisilla katemateriaaleilla ja kattomuodoilla, sillä näkemyksemme mukaan näin laaja-alaisen palvelun tarjoaminen edellyttää vuosikymmenien kokemuksen kautta syntynyttä tietotaitoa. Ja sitä jos jotain on juuri Kattomestareilla, niin se loi jo hyvät lähtökohdat tavoitteen saavuttamiseksi. Olenkin siitä kiitollisena voinut olla jatkamassa Kattomestareiden vuosikymmeniä jatkunutta taivalta.


Tavoitteen eteen aikani yrityksen johdossa on ollut haastavaa, mielenkiintoista ja opettavaista, mutta ennen kaikkea kovaa työtä. Palkitsevaa työtä, josta kiitos kuuluu koko työyhteisöllemme. Olemmekin onnistuneet luomaan markkinoille vakaan valtakunnallisen toimijan - Kattomestari-kattopalveluverkoston. Toimijan jota ei rajoita palvelun taikka tuotteiden kapeus. Vaan sitä vastoin palvelun, jossa asiakkaan toiveet ja kohteen tarpeet huomioiden, voidaan tarjota juuri tarpeen vaatimia toimia. Jokainen katto on yksilöllinen ja sen mukaan myös tapauskohtaisesti oikeilla menetelmillä kunnostettava ja tarvittaessa kokonaan uusittava. Me teemme yksilöllisen kunnostus- tai uusimissuunnitelman kulloisenkin kohteen ehdoilla ja asiakkaan toiveiden mukaisesti, kartoittaen mikä on asiakkaankin edun mukaisesti teknisesti ja taloudellisesti suositeltavin vaihtoehto. Otamme huomioon myös näkökulman rakennusperintömme suojelun kannalta merkitykselliset seikat.


Perheeni asuu Hattulassa vanhalla maatilalla jonka historia tunnetaan 1500-luvulta alkaen. Vanha päärakennus on toiminut myös minun lapsuudenkotitalona. Vanhan rakennusperinnön kunnioitus onkin iskostunut minuun jo lapsena, jos ei ole ollut jo verissä, sillä käsin tehty perinne- ja restaurointityö on ollut aina minun intohimoni. Tätä samaa vanhan kunnioitusta olen halunnut tuoda meidän kattosaneerauksiin kunnioittaen jokaista rakennusta yksilönä ja tehden parhaamme kattojen osalta näiden rakennusten säilyttämiseksi tuleville sukupolvillemme! 


Tärkein motivaationi lähteeni on alusta asti ollut halu tehdä työtä. Työtä jolla on arvoa. Meillä arvon mittaa asiakkaan tyytyväisyys. Se jos jokin on palkitsevaa. Paras mainos onkin hyvä ja tunnollinen työ. Hyvin tehtyä lopputulosta on ilo katsella vuosienkin päästä. Liputamme laadukkaiden kattojen puolesta! Nämä onkin ollut kaiken tekemisemme perusta kaikki nämä vuodet ja näin tulee olemaan myös tulevat vuosikymmenet. Tällä menestyksen ja kehityksen tiellä kattoalan edelläkävijöinä tulemme jatkamaan myös jatkossa.


74520f6d-73d1-4ebb-886f-03cb126abbb0
skleijkslqwwre

Matti Hanhivaara

Yrittäjä, toimitusjohtaja

Kattomestarit Oy

Hattulassa 25.11.2021


TARJOUSPYYNTÖLOMAKE >>