kattologo


Matti Hanhivaara, 40v. Kattomestarit Oy:n toimitusjohtaja.


Kun ryhdyin nuorena miehenä isäni jalanjäljissä kattoalan yrittäjäksi n.17 vuotta sitten, ajatukseni oli tuottaa asiakaslähtöistä laadukasta kattorakentamispalvelua järkihintaan. Se onkin ollut kaiken tekemisemme perusta kaikki nämä vuodet ja näin tulee olemaan myös tulevat vuosikymmenet. 


Perheeni asuu Hattulassa vanhalla maatilalla jonka historia tunnetaan 1500-luvulta alkaen. Vanha päärakennus on toiminut myös minun lapsuudenkotitalona. Vanhan rakennusperinnön kunnioitus onkin iskostunut minuun jo lapsena, jos ei ole ollut jo verissä. Tätä samaa vanhan kunnioitusta olen halunnut tuoda meidän kattosaneerauksiin kunnioittaen jokaista rakennusta yksilönä ja tehden parhaamme näiden rakennusten säilyttämiseksi tuleville sukupolvillemme! 


Aikani yrityksen johdossa on ollut mielenkiintoista ja opettavaista, mutta ennen kaikkea kovaa työtä. Tärkeää on ollut saavuttaa yhtiönkin kannalta vakaa taloudellinen tilanne, johon asiakkaankin on helppo luottaa. Sen olemme saavuttaneet sopivan kokoisella hyvin hallittavissa olevalla ammattilaisten joukolla. Tällä menestyksen tiellä tulemme jatkamaan myös jatkossa.  


Tärkein motivaationi lähteeni on alusta asti ollut halu tehdä työtä. Työtä jolla on arvoa. Meillä arvon mittaa asiakkaan tyytyväisyys. Käsin tehty perinnerakentaminen ja restaurointi on minun ihtohimoni. Jokainen kattotyö on yksilöllinen. Hyvin tehtyä lopputulosta on ilo katsella vuosienkin päästä. Liputamme laadukkaiden kattojen puolesta!


4cabddf0-3492-41b5-a71d-55784c42e7f5
skleijkslqwwre

Matti Hanhivaara

Yrittäjä, toimitusjohtaja

Kattomestarit Oy

Hattulassa 25.11.2021